Menu menu close
Onze mensen

Fleur Schepers

Oplossingsgericht, analytisch, daadkrachtig

Fleur Schepers heeft geschiedenis gestudeerd en de master International Relations in Historical Perspective afgerond. Sinds september 2022 werkt Fleur bij ons bureau.

Fleur aan het woord

De keuze om te werken aan vraagstukken in het sociaal domein was snel gemaakt. Naast haar interesse in internationale politieke vraagstukken, heeft Fleur veel oog voor de omgeving om haar heen. ‘Het sociaal domein is ontzettend breed en raakt op alle vlakken direct de mensen om je heen. Meedenken over hoe het anders, beter of sneller kan en waar mijn bijdrage tot directe, praktische oplossingen kan leiden, is wat ik graag doe’, volgens Fleur. Je maakt haar niet blij met het (alleen maar) schetsen van droombeelden: liever maakt ze de vertaalslag naar de praktijk. Ze is oplossingsgericht en houdt van aanpakken.

Voor haar komst bij ons bureau heeft Fleur gewerkt bij twee andere adviesbureaus en daar veel ervaring opgedaan met organisatieontwikkeling, procesbegeleiding en programmamanagement. Dat kan zij nu goed inzetten in haar rol als adviseur sociaal domein. Fleur is organisatorisch sterk, brengt graag structuur aan in vraagstukken en houdt van schrijven. En zij gelooft in de kracht van samenwerken. ‘Je krijgt niets voor elkaar als mensen niet zelf in positie zijn. Het is daarom ontzettend belangrijk om goed te luisteren en oplossingen te bedenken die echt tot resultaat leiden’. Fleur begeleidt en coördineert samenwerkingstrajecten en netwerken. Haar focus ligt nu met name op onderwijs- en jeugdbeleid.

Een greep uit de opdrachten van Fleur

  • Coördinatie van de VNG werkgroep PGB
  • Bestuursondersteuning van Netwerk Leidinggevenden Passend Onderwijs
  • Secretaris van het G4 netwerk Samenwerking Passend Onderwijs, Jeugdhulp & Zorg
  • Onderzoek doorontwikkeling OPDC

Contactgegevens

fschepers@zunderdorp.nl

070 2211959 06 12 98 71 33